romana / english

EVENIMENTE

EVENIMENTE

Evenimente

BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel reprezintă locul ideal pentru a organiza evenimente personalizate de succes.

Oferim servicii exclusiviste, special adaptate dorințelor clientului, meniuri savuroase create pentru a desfăta gusturile cele mai exigente, și o echipă de organizare evenimente profesionistă și receptivă. Toate la dispoziția dumneavoastră pentru a crea un eveniment minunat.

Fie că organizați un eveniment privat sau public, seminarii sau întâlniri de afaceri, BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel vă garantează experiența unui eveniment de neuitat.

Ne dorim să onorăm toate cerințele, indiferent de numărul invitaților dvs. la un eveniment, de aceea am pregătit săli ce pot acomoda:

  • 150 - 200 persoane - Sala Cosmopolitan
  • 150 - 200 persoane - Sala Coral
  • 50 persoane - Sala Londra
  • 50 persoane - Sala Paris
  • 40 persoane - Sala Roma

 

Formular rezervare

Evenimente Corporate

 

Eleganța, profesionalismul și promtitudinea sunt ingredientele principale ale oricărui Eveniment Corporate organizat la BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel****.

Vă stăm la dispoziție cu cinci săli de evenimente cu capacitate între 30 şi 150 de locuri fiecare, ideale pentru conferințe și evenimente corporate la cele mai înalte standarde calitative.

Clienții, colaboratorii și partenerii dumneavoastră de afaceri vor lua parte la un eveniment excepțional în cadrul BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel, garantându-vă o imagine impecabilă și de succes.

Evenimente Private

 

Orice poveste sau vis devine realitate la BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel!

Fie că optați pentru sălile de evenimente sau pentru restaurantele Hora ori Cosmopolitan, nunta, aniversarea sau petrecerea dumneavoastră va deveni un eveniment exclusivist și rafinat, parfumat cu aroma băuturilor special alese, asezonat cu meniuri delicioase și însoțit de servicii excelente. 

Împreună cu colaboratorii noștri vă vom propune decoruri deosebite pentru evenimentul dumneavoastră.

Răsfațul, eleganța, voia bună și petrecerea sunt ca la ele acasă la BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel.